Over ons

HSM Vertaalbureau bestaat sinds 1992. Ons bureau kenmerkt zich door de langdurige relaties met onze klanten. De uitstekende prijs/kwaliteit verhouding van onze diensten is de reden. We maken daarvoor onder andere gebruik van ons historisch archief, waarin alle werkzaamheden uit het verleden en de specifieke wensen en terminologie van een klant zijn vastgelegd.

De jarenlange samenwerking geldt ook voor ons netwerk, onze partners en onze native en beëdigde vertalers. We zetten voor onze klanten en op specifieke materie zoveel mogelijk dezelfde vertalers in. Dat komt niet alleen de consistentie in teksten ten goede maar ook de snelheid van handelen.

Een strakke, gestructureerde werkwijze en een betrouwbaar geautomatiseerd systeem waarborgen de efficiency en kwaliteit.

Bij HSM voegen we extra waarde toe door persoonlijke betrokkenheid, door mee te denken en vooruit te denken. Dit zorgt ervoor dat we ons altijd aan de gemaakte afspraken (kunnen) houden.

Onze vaste basis
Hiltrud Scheeren-Martens is de grondlegger van HSM Vertaalbureau. Samen met Loek Scheeren vormt ze de directie en zijn ze de dagelijkse vaste basis van HSM. De verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de vertalingen en de inhoudelijke evaluatie van alle vertalingen ligt primair in handen van Hiltrud. Loek coördineert de werkzaamheden, bewaakt de planningen, onderhoudt de contacten met klanten en vertalers en verzorgt de procesevaluatie.

Print Friendly, PDF & Email